Airportservice

Privé taxi vervoer naar en van het vliegveld of Cruiseboot

Vervoer tegen zeer aantrekkelijke vaste tarieven.

Airportservice

Dag en nacht service

Er zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden om naar en van het vliegveld te komen. Maar wilt u ontspannen op vakantie of zakenreis naar of van het vliegveld vervoert worden en niet zelf de auto rijden, dan biedt Happy Days van Marsbergen u de oplossing. U wordt gereden door een ervaren vakbekwaam professionele in rookvrije luxe auto’s en niet gecombineerd met overige passagier.U word voor de deur opgehaald en voor de juiste deur op ieder vliegveld afgezet. De chauffeur stuurt u voor aankomst van de auto een bericht zodat u klaar kunt staan op het juiste moment. U kunt ook alleen gebracht of opgehaald worden van een vliegveld of Cruiseboot. De Airport Taxi wordt verzorgt naar alle vliegvelden in binnen of buitenland van waar u ook vertrekt of aankomt.

Airportservice

Vervoer van kinderen

Veiligheid voor alles zeker wanneer u de kinderen meeneemt die nog verplicht zijn in een stoeltje te zitten. U neemt uw eigen zitje mee, dit is vertrouwd voor uw kind en heeft altijd het juiste formaat. U laat deze achter in de auto, voorzien van uw gegevens, en deze wordt gratis bewaart en weer meegenomen als u weer terugkomt. Babyzitjes voor kinderen van 0 tot 9 maanden. Kinderzitjes van 9 maanden tot 4 jaar. Kindergordels / zitverhoger zijn verplicht voor kinderen van 4 tot 11 jaar of kinderen onder 1.35 mtr.

Airportservice

Deze auto’s staan tot uw beschikking

Boekingen

Alleen op vooruit bestelling reserveert u een Airport-Taxi-Service, middels de button “reserveren” onderaan deze pagina.Tegen een vast tarief huurt u een auto voor op maat met een persoonlijke service, zodat u weet dan precies waar u aan toe bent. Het tarief voor Airport-Taxi-Service berekend op uw postcode en afhankelijk van auto keuze. Voor prijzen kunt u contact opnemen via
06 53 56 00 86.

U heeft de keuze uit diverse comfortabele auto’s, waarvan enkele zijn voorzien van airco, DVD speler, gratis lectuur, gratis flesje water (eventueel gebruik minibar, indien aanwezig, tegen meerprijs). Het basis tarief is altijd standaard berekend voor een auto voor maximaal 4 passagiers en bagage maar u kunt ook een auto huren tot 8 passagiers.

Annuleringen

Moet u door omstandigheden een gemaakte opdracht annuleren dan worden er annulering kosten in rekening gebracht. Annuleringen van de opdracht 24 uur voor de opdracht 25% van de kosten. Binnen 24 uur 100% van de kosten.

Reserveer uw taxi  Heenreis

  Terugreis


  Aanvullende Informatie
  Bagage voorwaarden; 1 koffer en 1 stuks handbagage per persoon of wat in de auto past.

  Kinderzitje in bewaring

  JaNee

  Kleding opslag

  JaNee

  Stuks bagage

  65+ korting

  Alleen bij een retour boeking


  We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze privacyverklaring.