PRIVÉ TAXISERVICE

Service van deur tot deur

Vervoer tegen zeer aantrekkelijke vaste tarieven.

Prive taxiservice

Service taxi voor ieder die wil

U heeft vervoer nodig Happy Days van Marsbergen levert personen vervoer op maat. Of het nu gaat om 1 passagier of 8 passagiers. Tegen vaste uur tarieven van adres naar adres.
Geen voorrijkosten binnen een straal van maximaal 15 kilometer vanaf garage adres berekend, minimaal 10 kilometer bezette, wachttarief € 30,00 per uur of gedeelte van een uur.

U wordt gereden in rook vrije luxe auto’s en niet gecombineerd met overige passagier. Door een ervaren vakbekwame professionele en correct geklede chauffeur word u voor de deur opgehaald en op het door u gewenste adres afgezet. Ongeveer tien minuten voordat de chauffeur bij u is krijgt u een berichtje zodat u klaar kunt staan wanneer de taxi voor komt rijden. Laat de chauffeur svp niet wachten, wachten kost geld. Moet de chauffeur langer dan 5 minuten op u wachten, dan wordt een tarief van € 0,50 per minuut in rekening gebracht.

Prive taxiservice

Service van deur tot deur

U wordt gereden in rookvrije luxe auto’s en niet gecombineerd met overige passagier. Door een ervaren vakbekwame professionele en correct geklede chauffeur word u voor de deur opgehaald en op het door u gewenste adres afgezet. Ongeveer tien minuten voordat de chauffeur bij u is krijgt u een berichtje zodat u klaar kunt staan wanneer de taxi voor komt rijden.

Laat de chauffeur svp niet wachten, wachten kost geld. Moet de chauffeur langer dan 5 minuten op u wachten, dan wordt een tarief van € 0,50 per minuut in rekening gebracht.

Prive taxiservice

Vervoer van kinderen

Veiligheid voor alles zeker wanneer u de kinderen meeneemt die nog verplicht zijn in een stoeltje te zitten. U neemt uw eigen zitje mee, dit is vertrouwd voor uw kind en heeft altijd het juiste formaat. U laat deze achter in de auto, voorzien van uw gegevens, en deze wordt gratis bewaart en weer meegenomen als u weer terugkomt. Babyzitjes voor kinderen van 0 tot 9 maanden. Kinderzitjes van 9 maanden tot 4 jaar. Kindergordels / zitverhoger zijn verplicht voor kinderen van 4 tot 11 jaar of kinderen onder 1.35 mtr.

Vooruit boeken & betalen

Het is verstandig om vooruit te boeken zodra u weet wanneer u wilt vertrekken. Dit voorkomt teleurstelling. U boekt snel een eenvoudig door onderaan deze pagina de button “reserveren” te klikken. Nadat u gereserveerd heeft krijgt u een bevestiging met een gespecificeerde factuur. De factuur dient voor aanvang van de rit te zijn voldaan. U betaald niet aan de chauffeur.

Annulleringen

Moet u door omstandigheden een gemaakte opdracht annuleren dan worden er annulering kosten in rekening gebracht. Annuleringen van de opdracht 24 uur voor de opdracht 25% van de kosten. binnen 24 uur 100% van de kosten.

Reserveer uw taxi

    Heenreis

    Terugreis

    We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze privacyverklaring.