TROUW VERVOER

Wij zorgen dat uw trouwdag compleet is en dat u op een sfeervolle wijze vervoerd wordt.

 

Zoek je een trouwauto of een speciale bruidsauto?

Met onze selectie van auto’s kunnen wij u op een sfeervolle wijze trouwvervoer verzorgen op jullie huwelijksdag.
Minimaal inzet verhuur tijd 2 uur, Inclusief chauffeur, verzekering, reiniging, kilometers en brandstofkosten. Huur tijd wordt berekent vanaf vertrek garage tot aankomst garage. Alle voertuigen voldoen aan de wettelijke keuringseisen en verzekering voorwaarden.

Auto decoratie

De auto’s kunnen worden voorzien van decoratieve bloemstukken, zijde of verse bloemen, op of in de auto

Champagne

Bij de huur van één van de bruidsauto’s van meer dan vier uur inzet is een flesje champagne inbegrepen voor het bruidspaar. Deze wordt voor u uitgeschonken na de huwelijks voltrekking bij kerk of stadhuis

Huwelijkse nacht service

Na het (huwelijks) feest opgehaald worden en in stijl naar huis, hotel of overige locatie gebracht worden. In combinatie met een auto huur van minimaal 4 uur inzet overdag krijgt u een korting van 10% op de huur prijs van de bruidsauto bij een huwelijkse nachtservice.

VOORUIT BOEKEN & BETALEN

Het is verstandig om vooruit te boeken zodra u weet wanneer u wilt vertrekken. Dit voorkomt teleurstelling. U boekt snel een eenvoudig door onderaan deze pagina de button “reserveren” te klikken. Nadat u gereserveerd heeft krijgt u een bevestiging met een gespecificeerde factuur. De factuur dient voor aanvang van de rit te zijn voldaan. U betaald niet aan de chauffeur.

ANNULERINGEN

Moet u door omstandigheden een gemaakte opdracht annuleren dan worden er annulering kosten in rekening gebracht. Annuleringen van de opdracht 24 uur voor de opdracht 25% van de kosten. Binnen 24 uur 100% van de kosten.

Informatie aanvragen over trouwvervoer


 
 

We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan. Meer informatie hierover kunt u vinden in onze privacyverklaring.